Nå er endelig slankeplasteret her.
Nå er plasteret alle snakker om endelig i Norge. Det hevder å kunne forbrenne fett ved å kun ha på seg et plaster.

Slankeplasteret Shape Patch er nå i Norge og hevder å virke på samme måte som røykeplaster gjør. Shape Patch er det orginale slankeplasteret og har vært i handelen i Europa helt siden 1992.
Plasteret inneholder sjøtangekstrakt som har vært godkjent av the American Institute of Homepathy i over hundre år. Sjøtangekstrakten er meget effektiv i plasterform fordi de aktive ingrediensene lett trenger inn i kroppen.
En pakke med slankeplaster inneholder 30 plaster, hvor et plaster har en virkning på 24 timer. Slankeplasteret fungerer slik at det lurer kroppen ved å tilføre bestemte næringsstoffer og hindrer kroppen i å føle sult. Kroppen vil føle en metthetsfølelse med plasteret på kroppen. Effekten er at kroppen tilpasser seg det kaloribehovet den reelt trenger.

Ved å bruke plasteret vil du ha normal matlyst, men du vil automatisk spise mindre av alt. Shape Patch har ingen bivirkninger og kan brukes av alle. Det anbefales allikevel ikke at folk som er allergisk mot jod å bruke plasteret.
Plasteret kan settes hvor som helst på kroppen, men må settes på et hår fritt sted. Det må være rent og fritt for krem og parfyme.

Alkohol kan svekke effekten av plasteret. Studier viser at det gjennomsnittlige vekttapet med shape patch er et halvt til to kilo pr uke. Shape Patch er godt omtalt i media og det finnes mange suksess historier fra brukerne. Shape Patch koster kr 449,- inkludert frakt. Dette er kanskje akkurat det du har ventet på.
Kontakt oss | Annonsere? | Linker | Linkbytte | Om Slanking.org | Privacy policy
Slanking.org.