Power maxx vibrations
Power maxx vibrations er vidunderapparatet som hollywoodstjernere for lengst har oppdaget. Denne vibrasjonsterapien er grunnlaget for deres slanke og veltrente kropper.


Power maxx er Hollands største salgssuksess i nyere tid innen trening, helse og velvære. Det er et innovativt og multifunksjonellt trenings og velværeapparat.

Ved å bruke vibrations vil du redusere vekten din, styrke muskulaturen og benbygningen. I tillegg vil du forbedre kroppens spenst, stramme huden og motvirke cellulitt. Power maxx vil gi deg en uforglemmelig massasje som øker blodsirkulasjonen og som hjelper deg med å kvitte deg med slagstoffer i kroppen.

Powermaxx vibrations erstatter 1 time med helsestudietrening med 15 minutters hjemmetrening. Og det beste av alt er at du ikke trenger å anstrenge deg, Power maxx gjør jobben for deg. Du kan f.eks se på TV mens du trener.

Power maxx virker etter det biomekaniske stimulasjonsprinsippet. Det betyr at apparatets vibrasjoner stimulerer kroppens ulike nerver, blodbaner, muskler og sender. På denne måten aktiviseres og styrkes muskulaturen.

Apparatet passer absolutt alle, gamle så unge, kvinner som menn. Du kan bruke det som trening, for avslapping, massasje og stetching.

Power maxx har et stilfullt design og kan derfor godt stå fremme i stuen, uten at det skjemmer. Ønsker du å sette det bort, er Power maxx ikke større enn ½ kvadratmeter.

Vibrations har en stor tilskuerskare og mange fysioterapeuter og idrettshøgskoler anbefaler produktet.Kontakt oss | Annonsere? | Linker | Linkbytte | Om Slanking.org | Privacy policy
Slanking.org.