Hvordan nå målene dine?

Å gå ned i vekt krever motivasjon og viljestyrke.

For å klare å gå ned i vekt eller nå andre daligdagse mål må du bryte med tankemønsteret ditt, og du må finne nye veier å gå. I første omgang må du bli bevisst på hvorfor du vil gjøre endringer i livet ditt, og du må ha virkelig lyst til å endre på dette.
Er du overvektig å ønsker å gå ned i vekt må du spørre deg selv hva som er grunnen til overvekten. Hvorfor har du tillatt deg selv å bli og være overvektig? Har du en tedens til å sprekke hvis du prøver å slanke deg?

Den vanligste årsaken til at folk sprekker når de prøver å slanke seg er at de går på en slankekur. Når en begynner på en slankekur har en ikke tenkt på en varig livsstilsendring, noe som er helt sentralt. Du bør gå sammen med noen andre som ønsker å slanke seg, eller eventuelt melde deg inn i en vektklubb eller få deg en personlig trener.

Ønsker du å gå ned i vekt er det lureste du kan gjøre å omgås andre personer med sunne interesser og holdninger. Dette har som regel stor smitteeffekt og vil kunne hjelpe deg i stor grad til å oppnå en livsstilsendring.

Sett deg konkrete mål for hva du ønsker å oppnå, og vær ærlig med deg selv. Videre må du tenke på fordelene med å gå ned i vekt. Tenk både på helsemessige gevinster og fordeler med tanke på selvtillit.

Kontakt oss | Annonsere? | Linker | Linkbytte | Om Slanking.org | Privacy policy
Slanking.org.